Mõnusalt küüslaugune juustumääre, mille järgi tekib vajadus just talveperioodidel. Rosin lisab magusust ja kustutab vänget maitset, kuid kellele magus soolases toidus ei meeldi võib selle välja jätta või asendada näiteks pähklitega. Sobib ideaalselt enda tehtud leivaga.
Järjekordselt ei ole ma viitsinud koguseid jälgida, seega on need umbkaudsed.
Vaja läheb:
100 g riivitud juustu (gouda, cheddar ja edamer on "õrnema" maitsega ja sobivad hästi)
50 g majoneesi
väike peotäis rosinaid
2-3 küünt küüslauku
Purusta küüslauk ja sega kõik ained omavahel. Määri leivale ja naudi.
From / Allikas: GETTY |
I usually grave for this tasty spread during winter, as garlic is known (to all Estonians) to boost one's immune system. The raisins add a sweet flavour to the salty tastes, but those who don't enjoy sweet in otherwise salty foods can leave it out and replace it by nuts, for example. And yet again, it's perfect with black /dark bread.
You'll need:
100 g of grated cheese (edam, cheddar and gouda have suitable mild flavours)You'll need:
50 g of mayonnaise
a small handful of raisins
2-3 gloves of garlic
Press the garlic through a garlic masher and mix with all the ingredients. Spread of dark bread and enjoy.
No comments:
Post a Comment