Seda maitsvat krevetisalatit on väga mõnus hommikul leiva peale määrida ja kaasavõtmiseks võileva vahele panna.
Tegelikult olen ma internetis päris palju sarnaseid retsepte kohanud, kuid mitte kordagi pole olnud neis sees mangot, mis minu arust sobib siia ideaalselt, kuna lisab suvist värskust. Kellele magus soolase toidu sees ei meeldi võib selle muidugi välja jätta.
Vaja läheb:
1 avokaado
1 sidruni mahl
pool mangot
200 g kohupiima/toorjuustu/mascarponet/ricottat
150 g krevette
tilli
näpuotsatäis soola
musta pipart
Pigista avokaadole sidruni mahl peale ja purusta kahvli või pudrunuiaga. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud mango, kohupiim (või toorjuust, mascarpone või ricotta), krevetid, hakitud till, soola ja pipar. Sega korralikult läbi.
Tunnistan, et leiva peal tal eriti välimust pole.
I admit it doesn't look that attractive on the bread.
This salad is perfect on dark bread for breakfast or in a quick takeaway sandwich. I have actually noticed quite a few similar recipes on the internet but they never have mango in it, which gives a nice summery taste to the salad. I really enjoy sweet stuff in my otherwise salty foods but those who don't can leave the mango out.
You'll need:
1 avocado
juice of one lemon
half a mango
200 g of quark/cream cheese/mascarpone/ricotta
150 g of small shrimps
a handful of dill
a pinch of salt and black pepper
Sprinkle the lemon juice on the avocado and mash it with a fork or a potato masher. Add the sliced mango, quark (or cream cheese/mascarpone/ricotta), shrimps, chopped dill, salt and pepper. Mix thoroughly.
No comments:
Post a Comment